GreenDots Hvad vi tilbyder

Padel i Randers

Vil du gerne spille padel tennis i Randers og ønsker de bedste rammer og mulighed for at låne padel bat og bolde gratis? Så er Padel Lounge i Toldbodgade stedet for dig.

Hos os kan du spille padel tennis fra 99 kroner per time og låne vores professionelle padel bat og bolde som ligger klar ved banen når du ankommer.

Vores padel center har åbent fra kl. 06.00 til kl. 24.00 alle årets dage, så der er ingen undskyldning for ikke at spille padel hos os.

 • Helt nye faciliteter

 • 10 meter til loftet

 • World Padel Tour padelbaner

 • Lounge-område med butik

 • Arrangementer og turneringer

Om Padel Lounge i Randers

Padel Lounge i Randers er et nyt padelcenter, hvor du kan spille padeltennis i rå og industrielle rammer. Vi holder til på Toldbodgade 39, så det er nemt at komme til, uanset om du er gående, på cykel eller i bil – og vi tilbyder gratis parkering lige foran døren, så du skal ikke betale for at parkere dine bil.

Du kan spille padel i vores åbningstider mellem 06:00 og 24:00, og vi har åbent alle ugens dage. Priserne varierer afhængigt af tidspunktet, og det er billigst at booke en bane i dagtimerne, hvor der er mindre rift om pladserne. I padelcenteret finder du alle fornødne faciliteter til at spille padel, uanset om du er begynder eller øvet.

Vi tilbyder blandt andet følgende faciliteter:

 • 10 meter til loftet
 • 3 double-baner og 1 single-bane
 • Baner, lys og underlag er det samme som der anvendes ved World Padel Tour
 • Hjemmelavet loungeområde
 • Både bats og bolde medfølger i banelejen
 • Arrangementer og turneringer

Vi har etableret Padel Lounge i Randers, fordi vi gerne vil bidrage til at udbrede padeltennis, så endnu flere kan få glæde af sportsgrenen. Derfor har vi også gjort meget ud af indretningen, som på én og samme tid er rå, industriel og hyggelig – og det er vi lykkes med, hvis vi selv skal sige det.

Vores priser starter fra kr. 99,- per time og op til kr. 290,- per time afhængig af dag og tidspunkt.

Prisen på en padelbane i en time afhænger af hvilken dag og i hvilket tidsrum du booker din bane. Grundet travlhed i nogle perioder og tomme baner i andre, har vi valgt at have forskellige priser.

Du kan finde priserne længere nede på siden her.

Nej, Padel Lounge sælger ikke udstyr, hverken i vores padel centre eller online, dog kan du købe professionelle padel bolde i vores købsautomat som leveres af padel-mærket HEAD.

Selvom vi ikke sælger padel udstyr selv, så har vi selvfølgelig et stærkt og godt samarbejde med Padelshoppen som sælger padel bat, bolde, sko, taske, tøj og tilbehør.

Gå til Padelshoppen.com og shop dit padel udstyr.

Vores åbningstider er 06:00 – 24:00 alle årets dage, helt enkelt. Læs mere om Padel Lounge og vores åbningstider eller se priser på padel tennis her.

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte os på [email protected] eller finde flere nyttige kontaktoplysninger her.

Åbningstider

06:00 – 24:00 alle dage

Adresse

Toldbodgade 39

Telefon

(+45) 93 93 01 41

GreenDots Leje af padelbaner

Priser på padel i Randers

Bats og bolde ligger klar til gratis udlån ved banerne

Double padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

Single padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

GreenDots Salg af padel udstyr

Køb professionelt padel udstyr

Padel Lounge forhandler og sælger ikke padel udstyr, dog har vi i alle vores padel centre opsat købsautoamter hvor du kan købe professionelle padel bolde fra det velkendte mærke HEAD.

I alle vores padel centre har vi også gratis padel bat og bolde til alle spillere, så du slipper for at investere i padel udstyr for at spille padel tennis.

Selvom vi ikke selv sælger padel udstyr i Aarhus eller online, så har vi et stærkt og godt samarbejde med padel-forhandleren Padelshoppen.com som er Danmarks største padel webshop. Her kan du finde alt det padel udstyr du skulle have brug for og til billige penge.

Når du køber padel udstyr hos Padelshoppen.com gennem Padel Lounge, modtager vi en provision for salget og du støtter dermed vores center når du handler gennem os.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alt det padel udstyr der findes, derfor har vi udvalgt padel udstyr som vi anbefaler og er fra en verdensklasses producent.

GreenDots For virksomheder, foreninger og skoler

Gratis padel i Randers

Padel Lounge i Randers byder alle virksomheder, foreninger og skoler velkommen til 1 times gratis padel, dette er en rig mulighed for jer som ønsker at lave teambuilding eller skabe et socialt og sjovt arrangement med et lavt budget.

GreenDots Galleri

Billeder fra vores padel center i Randers

Alle er velkomne hos Padel Lounge i Randers

Padel Lounge i Randers bliver drevet med et højt engagement og seriøsitet, og vi har bygget centret med henblik på, at alle skal være velkomne og føle sig hjemme. Ung som gammel, erfaren som øvet og kvinde som mand. Hos os er der plads til alle, og der er rig mulighed for at møde andre ligesindede padelentusiaster.

Både før og efter kampen har du mulighed for at slappe af i vores hjemmelavede loungeområde. Her er du velkommen til at nyde medbragt mad og drikkelse, men du kan også købe drikkevarer i vores automater – eksempelvis STATE, Vitamin Well og vores helt egen Padel Lounge-vand, som sælges i alle vores padelcentre i Danmark.

Vi afholder løbende forskellige turneringer og arrangementer, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Følg vores lokale side på Facebook, som du finder her, hvis du vil holdes opdateret omkring kommende events. Du kan desuden også booke baner som forening, virksomhed eller organisation.

Banebooking og udlån af udstyr hos Padel Lounge i Randers

Drømmer du om at komme i gang med at spille padel i Randers? Så er det heldigvis ikke svært at realisere din drøm. Vi er beliggende et stenkast fra centrum, og det er nemt at komme til padelcenteret både på cykel, til fods og i bil – og du behøver ikke engang at medbringe dit eget udstyr for at komme i gang.

Hvis du endnu ikke ved, om padeltennis er noget for dig, så er der nemlig ingen grund til at investere i udstyr. Du kan kvit og frit låne både bats og bolde, når du booker en bane hos Padel Lounge i Randers. Udstyret ligger frit tilgængeligt ved alle baner, og du skal derfor bare møde op på det tidspunkt, hvor du har booket en bane.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Før du kan booke en bane, skal du bruge to minutter på at oprette en bruger. Det gør du ved at klikke på ‘Book bane’ i menuen. Her kan du se ledige tider og priser på det pågældende tidspunkt. Nemmere bliver det ikke at komme i gang med at spille padel i Randers.

Vi har alle de nødvendige faciliteter

Når du vælger at spille padel i Randers hos Padel Lounge, får du adgang til alle de faciliteter, du har brug for. Vi har etableret centeret for at udbrede sporten, og derfor har vi gjort meget ud af, at det skal være så nemt som muligt at komme i gang, uanset om du er begynder eller øvet.

Hos Padel Lounge i Randers får du følgende faciliteter: 

 • Gratis parkering foran indgangen: Hvis du tager bilen til Padel Lounge i Randers, skal du ikke bekymre dig om p-afgifter. Du kan nemlig parkere gratis lige foran døren – og der er naturligvis også mulighed for at stille din cykel.
 • Bolde og bats inkluderet i lejen: Det er muligt at låne både bats og bolde af os, hvis du endnu ikke har dit eget udstyr. På den måde er det nemt at prøve, om padel er noget for dig, før du investerer i dit eget.
 • Omklædningsvogn: Foran centeret finder du vores omklædningsvogn, hvor du kan klæde om, tage bad og benytte toiletfaciliteterne. Du får selvfølgelig din egen, individuelle bås, så du ikke skal dele den med andre.
 • Glemmekasse: Har du mistet udstyr, tøj eller lignende, kan du nemt finde det i vores glemmekasse. Her ligger vi alle de genstande, som er blevet glemt, og du kan finde glemmekassen ved indgangen til centret.
 • Nem booking: Vi har gjort det nemt at booke baner. Du reserverer blot en bane i vores bookingsystem, og så skal du blot møde op et par minutter før. Lyset tænder og slukker af sig selv, så du skal kun bekymre dig om at svinge battet.
 • Topmoderne baner: Vi har indrettet centeret med baner, underlag og lys af høj kvalitet. Faktisk er det samme faciliteter, som bliver anvendt til Word Padel Tour – og vi vedligeholder selvfølgelig løbende alle baner.

Hvis du vil spille padel i Randers, skal du blot booke en bane og møde op, så sørger vi for resten. Lyset tænder og slukker af sig selv, og du kan låne bats og bolde, hvis du ikke har dit eget udstyr. Vi har desuden indgået en aftale med Padelspecialist.dk, som gør, at du kan opnå rabatter, når du køber udstyr hos dem.

Padeltennis er for alle

Det er nemt at komme i gang med at spille padeltennis, da det er en sportsgren, som ikke kræver lige så meget som lignende bat- og ketsjersportsgrene. Netop tilgængeligheden spiller en afgørende rolle i forhold til den popularitet, som padeltennis har i dag i Danmark og i resten af verden.

Faktisk er padeltennis den hurtigstvoksende sportsgren over hele kloden. Det kan være svært at forestille sig, at der i Danmark kun var én enkelt padelbane i 2007, når det i dag er en af de mest udbredte sportsgrene i landet. Udviklingen går stærkt, og det skyldes især, at det er en sport, som alle kan være med til.

Padel stiller nemlig hverken store krav til din kondition, din fysisk eller dine tekniske færdigheder. Det er derfor nemt at komme i gang med padel, uanset om du er ung eller gammel – og faktisk er det også muligt at spille padel, selvom du har skader, da du selv kan være med til at bestemme spillets tempo.

Hvordan spiller man padel?

Typisk spiller man padel som double, hvor der er to personer, der dyster mod to personer. Det er dog også muligt at spille én mod én, hvis du har lyst til det. Sporten foregår i al sin enkelhed ved, at bolden skal spilles over nettet, der er adskiller de to banehalvdele – og du må gerne gøre brug af banderne omkring banerne.

Man slår til bolden med et padelbat, der minder mere om et forvokset bordtennisbat end en tennisketsjer. Battet har nemlig en hård overflade, der gør det nemmere at kontrollere bolden, som ligeledes er markant blødere end en tennisbold. Det er en klar fordel, hvis du er begynder, da det sænker tempoet i spillet markant i forhold til tennis.

Selve banen måler 10×20 meter, og underlaget er fremstillet af kunstgræs og sand. Banen er indrammet af en rammekonstruktion, der består af trådnet og glas. Det er tilladt at bruge glasrammen på sin egen banehalvdel som bande, så du kan få bolden over nettet ved at slå den ind mod din egen væg.

Book en bane og kom i gang med padel i Randers

Vil du prøve, om padel er noget for dig, eller leder du bare efter et padelcenter, hvor du kan spille padel i Randers? Så er Padel Lounge i Randers det helt rigtige sted at starte. Hos os kan du spille padeltennis i industrielle og professionelle rammer, uanset om du er begynder eller erfaren padelspiller.

Du kan desuden deltage i vores mange arrangementer eller turneringer, hvor der er mulighed for at møde andre ligesindede og udvide dit netværk. Vi glæder os til at invitere dig indenfor i vores nye padelcenter, og vi håber selvfølgelig, at du vil sprede det gode budskab, så endnu flere kan få glæde af den fantastiske sportsgren, som padeltennis er.