GreenDots Hvad vi tilbyder

Padel tennis for organisationer

Vil du gerne spille padel tennis i Aarhus og ønsker de bedste rammer og mulighed for at låne padel bat og bolde gratis? Så er Padel Lounge i Aarhus nord stedet for dig.

Hos os kan du spille padel tennis fra 99 kroner per time og låne vores professionelle padel bat og bolde som ligger klar ved banen når du ankommer.

Vores padel center har åbent fra kl. 06.00 til kl. 24.00 alle årets dage, så der er ingen undskyldning for ikke at spille padel hos os.

  • Gratis padel tennis

  • Gratis bat og bolde til udlån

  • World Padel Tour padelbaner

  • Lounge-område med butik

  • Arrangementer og turneringer

Om gratis padel for virksomheder, foreninger & skoler

Vores priser starter fra kr. 99,- per time og op til kr. 290,- per time afhængig af dag og tidspunkt.

Prisen på en padelbane i en time afhænger af hvilken dag og i hvilket tidsrum du booker din bane. Grundet travlhed i nogle perioder og tomme baner i andre, har vi valgt at have forskellige priser.

Du kan finde priserne længere nede på siden her.

Vi tilbyder alle virksomheder, foreninger, skoler og andre typer organisationer, 1 times gratis padel tennis i alle vores padel centre, så i kan prøve kræfter med padel tennis.

Herefter er vores priser fra kr. 99,- per time og op til kr. 290,- per time afhængig af dag og tidspunkt. Vi tilbyder dog også virksomheds- og organisationsaftaler med særligt gode priser, kontakt os for at høre mere.

Prisen på en padelbane i en time afhænger af hvilken dag og i hvilket tidsrum du booker din bane. Grundet travlhed i nogle perioder og tomme baner i andre, har vi valgt at have forskellige priser.

GreenDots

Aalborg

Vores baner ligger centralt placeret i Aalborg, så du har let adgang til padel, uanset om du er gående, på cykel, med bus eller i bil. Der er også gratis parkering

GreenDots

Aarhus

Vores baner ligger placeret i Aarhus N, og er lettilgængelige med bus, på cykel eller i bil. Vi har gratis parkering og højt til loftet

GreenDots

Herning

Er du på udkig efter et centralt placeret padelcenter i Herning, så er Padel Lounge svaret. Det er lettilgængeligt uanset om du er gående, på cykel eller i bil

GreenDots

Randers

Vores baner ligger placeret tæt på Randers C, som gør at du altid har dit lokale padelcenter i nærheden. Uanset hvordan du transporterer dig, så er vi altid til rådighed

GreenDots

Padel nær dig?

Padel Lounge er i konstant udvikling og vi ønsker at åbne padel centre flere steder i Danmark, du kan holde dig opdateret i vores blog, under “nyheder”, hvor vi vil bringe nyheder om nye padel centre og meget mere.

Åbningstider

06:00 – 24:00 alle dage

Telefon

(+45) 93 93 01 41

GreenDots Spil padel tennis gratis

Kontakt og book dine padelbane

Bats og bolde ligger klar til gratis udlån ved banerne

E-MAIL

FORNAVN- & EFTERNAVN

ORGANISATIONSNAVN

ANTAL PERSONER

ANDET?

GreenDots Galleri

Billeder fra vores padel centre