GreenDots Hvad vi tilbyder

Padel i Aalborg

Vil du gerne spille padel tennis i Aalborg og ønsker de bedste rammer og mulighed for at låne padel bat og bolde gratis? Så er Padel Lounge i Aalborg stedet for dig.

Hos os kan du spille padel tennis fra 99 kroner per time og låne vores professionelle padel bat og bolde som ligger klar ved banen når du ankommer.

Vores padel center har åbent fra kl. 06.00 til kl. 24.00 alle årets dage, så der er ingen undskyldning for ikke at spille padel hos os.

 • Helt nyt padel center

 • 10 meter til loftet

 • World Padel Tour padelbaner

 • Lounge-område med butik

 • Arrangementer og turneringer

Om Padel Lounge i Aalborg

Leder du efter et sted, hvor du kan spille padel i Aalborg? Så bør du prøve Padel Lounge i Aalborg, som er beliggende et stenkast fra centrum på Poul Larsens Vej 2. Det er let at komme til centeret, uanset om du ankommer med bus, på cykel, gåben eller i bil – og vi har gratis parkering foran døren, så du skal ikke bekymre dig om p-udgifter.

Hos os kan du spille padel i Aalborg mellem 06:00 og 24:00 alle ugens dage. Priserne varierer, afhængigt af hvornår på dagen du booker en bane. Priserne er lavest i løbet af dagtimerne, hvor der er mindre rift om banerne, fordi de fleste er på arbejde. Du kan derfor spare penge, hvis du booker en bane i dette tidsrum.

Fra starten har vores mission været at udbrede padeltennis, så endnu flere kan få glæde af sportsgrenen. Vi har derfor gjort meget ud af at indrette Padel Lounge i Aalborg som et sted, hvor du har lyst til at opholde dig både før, under og efter kampen. Mellem kampene kan du eksempelvis slappe af i vores hjemmelavede loungeområde.

Vi driver Padel Lounge i Aalborg med højt engagement og seriøsitet, og vi har fokuseret på at bygge et sted, hvor alle er velkomne. Du kan derfor trygt booke en bane, uanset om du er begynder eller erfaren padelspiller. Hos os er alle velkomne, og der er rig mulighed for at møde andre ligesindede.

Vores priser starter fra kr. 99,- per time og op til kr. 290,- per time afhængig af dag og tidspunkt.

Prisen på en padelbane i en time afhænger af hvilken dag og i hvilket tidsrum du booker din bane. Grundet travlhed i nogle perioder og tomme baner i andre, har vi valgt at have forskellige priser.

Du kan finde priserne længere nede på siden her.

Nej, Padel Lounge sælger ikke udstyr, hverken i vores padel centre eller online, dog kan du købe professionelle padel bolde i vores købsautomat som leveres af padel-mærket HEAD.

Selvom vi ikke sælger padel udstyr selv, så har vi selvfølgelig et stærkt og godt samarbejde med Padelshoppen som sælger padel bat, bolde, sko, taske, tøj og tilbehør.

Gå til Padelshoppen.com og shop dit padel udstyr.

Vores åbningstider er 06:00 – 24:00 alle årets dage, helt enkelt.

Hos Padel Lounge i Aalborg har vi blandt andet følgende faciliteter:

 • 10 meter til loftet
 • 6 double-baner og én single-bane
 • Baner, lys og underlag er det samme som der anvendes ved World Padel Tour
 • Hyggeligt loungeområde
 • Bat og bolde er inkluderet i lejen
 • Vi afholder løbende arrangementer og turneringer
 • Møde- og eventlokale

Åbningstider

06:00 – 24:00 alle dage

Adresse

Poul Larsens Vej 2

Telefon

(+45) 93 93 01 41

GreenDots Leje af padelbaner

Priser på padel i Aarhus

Bats og bolde ligger klar til gratis udlån ved banerne

Double padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

Single padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

GreenDots Salg af padel udstyr

Køb professionelt padel udstyr

Padel Lounge forhandler og sælger ikke padel udstyr, dog har vi i alle vores padel centre opsat købsautoamter hvor du kan købe professionelle padel bolde fra det velkendte mærke HEAD.

I alle vores padel centre har vi også gratis padel bat og bolde til alle spillere, så du slipper for at investere i padel udstyr for at spille padel tennis.

Selvom vi ikke selv sælger padel udstyr i Aarhus eller online, så har vi et stærkt og godt samarbejde med padel-forhandleren Padelshoppen.com som er Danmarks største padel webshop. Her kan du finde alt det padel udstyr du skulle have brug for og til billige penge.

Når du køber padel udstyr hos Padelshoppen.com gennem Padel Lounge, modtager vi en provision for salget og du støtter dermed vores center når du handler gennem os.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alt det padel udstyr der findes, derfor har vi udvalgt padel udstyr som vi anbefaler og er fra en verdensklasses producent.

GreenDots For virksomheder, foreninger og skoler

Gratis padel i Aarhus

Padel Lounge i Aarhus byder alle virksomheder, foreninger og skoler velkommen til 1 times gratis padel, dette er en rig mulighed for jer som ønsker at lave teambuilding eller skabe et socialt og sjovt arrangement med et lavt budget.

GreenDots Galleri

Billeder fra vores padel center i Aarhus

Hos Padel Lounge i Aalborg er alle velkomne

Vi har lagt mange kræfter i at skabe Danmarks hyggeligste padelcenter – og dét, synes vi selv, vi er lykkes med. Hos Padel Lounge i Aalborg er der plads til alle, og det er ikke alene sporten, som er i centrum, men også sammenholdet med de øvrige spillere. Derfor har vi indrettet vores padelcenter, så det er hyggeligt at opholde sig i.

Det har blandt andet resulteret i vores rustikke og hjemmelavede loungeområde, hvor du er velkommen til at slappe af før og efter kampen. Her kan du nyde dine egne medbragte mad- og drikkevarer og få en snak med dine padelmakkere eller stifte nye bekendtskaber blandt de øvrige spillere, som deler samme interesse som dig.

Har du ikke husket at få drikkelse med? Så kan du købe forfriskninger i vores automater – eksempelvis Vitamin Well, STATE eller vores helt egen Padel Lounge-vand, som er perfekt til at slukke tørsten, efter du har fået pulsen op. I automaten kan du også finde forskellige snacks og energibarer, hvis sulten skal stilles.

Vi afholder løbende forskellige events og turneringer, som du har mulighed for at deltage i. Du kan også booke baner som forening, virksomhed eller organisation – og her har du også mulighed for at leje vores møde- og eventlokale. Vi anbefaler, at du følger med på vores Facebook-side, hvis du vil have besked, når vi afholder arrangementer.

Booking af bane og leje af udstyr hos Padel Lounge i Aalborg

Hvis du drømmer om at komme i gang med at spille padel i Aalborg, så er drømmen heldigvis ikke vanskelig at realisere. Først og fremmest er Padel Lounge Aalborg utroligt nem at komme til, da centeret er placeret tæt på centrum. Herudover er padel en utroligt begyndervenlig sportsgren, som er nem at gå til uanset niveau.

Når du skal booke en bane, klikker du bare på ‘Book bane’ i menuen, og så kan du se alle de ledige tider. Her kan du samtidig se, hvad det koster at booke den enkelte bane – og du vælger selv, om du vil spille om morgen, middag eller aftenen. Før du kan booke en bane, skal du oprette en bruger, men det tager ikke mere end to minutter.

Der er ingen grund til at investere i dyrt udstyr, hvis du ikke har prøvet kræfter med padeltennis før. Af samme årsag kan du kvit og frit låne udstyr af os, når du booker en bane. Både bats og bolde er nemlig inkluderet i lejen, og du finder dem ved hver enkelt bane. Du kan naturligvis også medbringe dit eget udstyr, hvis du hellere vil det.

Hos Padel Lounge i Aalborg har vi alle faciliteter

Hos vores padelcenter i Aalborg finder du alle de faciliteter, du har brug for, når du skal i gang med at spille padel. Vores mission har fra starten været at udbrede sportsgrenen, så der er så mange som muligt, der får glæde af den – og vi forsøger hele tiden at forbedre vores center, så det er blandt de absolut bedste i Danmark.

Hos Padel Lounge i Aalborg tilbyder vi følgende faciliteter:

 • Parkér gratis foran centeret: Kommer du til Padel Lounge i Aalborg med bil, så kan du parkere gratis foran døren. Du skal derfor ikke bekymre dig om dyre p-afgifter, når du spiller vælger at spille padel hos os.
 • Gratis bats og bolde: Du kan låne udstyr af os, hvis du er nybegynder og endnu ikke har investeret i dit eget. Både bats og bolde er inkluderet i banelejen, og de ligger til fri afbenyttelse ved de enkelte baner.
 • Individuelle omklædningsbåse: Du kan klæde om foran centeret i vores omklædningsvogn, hvor der er individuelle båse, du har helt for dig selv. Her kan du både tage bad, skifte tøj og benytte toiletfaciliteterne.
 • Glemmekasse: Har du glemt noget hos os, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det i vores glemmekasse. Den er placeret ved indgangen til centret, og den er tilgængelig i vores åbningstid.
 • Nem baneleje: Det er nemt at leje en bane hos Padel Lounge i Aalborg. Du kan se ledige tider og priser ved at klikke her og vælge ‘Aalborg’. Lyset tænder og slukker af sig selv, så det eneste, du skal gøre, er at møde op.
 • Moderne baner: Hos os kan du spille padel i rå og industrielle rammer med 10 meter til loftet. Både baner, lys og underlag er det samme, som bliver anvendt til World Padel Tour, og vi opdaterer løbende udstyret.

Det eneste, du skal gøre, hvis du vil spille padel hos Padel Lounge i Aalborg, er at booke en bane, møde op og gå i gang med at svinge battet. Som nævnt, behøver du ikke at investere i dit eget udstyr, da både bolde og bats er inkluderet i lejen. Vil du købe dit eget udstyr, har vi en rabataftale med Padelspecialist, som du kan læse mere om her.

Padeltennis er for alle

Padeltennis er en sportsgren, som er utroligt nem at gå til – og faktisk er det den hurtigstvoksende sportsgren i hele verden. Danmark er ingen undtagelse, da padel i dag er blandt de absolut mest populære sportsgrene herhjemme. Den første danske padelbane blev etableret i 2007, og siden dengang er det gået stærkt.

Den store popularitet skyldes blandt andet, at det er utroligt nemt at komme i gang med padel. Sportsgrenen stiller ikke så store krav til hverken kondition, alder eller tekniske færdigheder som øvrige bat- og ketsjersportsgrene. Det er derfor nemt at komme i gang med padel, uanset hvor gammel du er, eller om du har skader.

Samtidig er selve reglerne i spillet forholdsvist simple, hvis du i forvejen er bekendt med reglerne i eksempelvis tennis, badminton eller squash. Banen er væsentligt mindre, og du kan gøre brug af bander, hvilket betyder, at du ikke er lige så begrænset af skader, som det er tilfældet med andre sportsgrene.

Hvordan spiller man padel?

Du kan spille padeltennis både som single (én mod én) og som double (to mod to), men det mest almindelige er, at to spillere dyster mod to spillere. Sporten foregår ved, at bolden skal spilles over nettet, som er placeret i midten af banen, og det er tilladt at gøre brug af banderne omkring banen.

Du skyder til bolden med et særligt padelbat, der i modsætning til eksempelvis en tennisketsjer har en hård overflade. Bolden er desuden blødere end en tennisbold, hvilket gør, at der ikke er lige så meget tempo i spillet – og det er en klar fordel, hvis du er nybegynder, da det gør det nemmere at få et spil i gang.

Padelbanen har en dimension på 10×20 meter, og den består af et underlag af kunstgræs og sand. Omkring banen er der en rammekonstruktion af glas, der fungerer som bander, og som leder tankerne hen mod squash. Det er tilladt at bruge glasvæggene som bander på din egen side, så du kan få bolden over nettet ved at slå den ind i din egen væg først.

Book en bane og kom i gang med padel i Aalborg

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med padel? Eller leder du efter et sted, hvor du kan spille padel i Aalborg? Uanset om du er begynder eller erfaren padelspiller, så har vi hos Padel Lounge Aalborg de helt rigtige rammer. Kom forbi og se vores hyggelige padelcenter med egne øjne – eller book en bane og kom i gang med at spille i dag!