GreenDots Hvad vi tilbyder

Padel i Aarhus

Vil du gerne spille padel tennis i Aarhus og ønsker de bedste rammer og mulighed for at låne padel bat og bolde gratis? Så er Padel Lounge i Aarhus nord stedet for dig.

Hos os kan du spille padel tennis fra 99 kroner per time og låne vores professionelle padel bat og bolde som ligger klar ved banen når du ankommer.

Vores padel center har åbent fra kl. 06.00 til kl. 24.00 alle årets dage, så der er ingen undskyldning for ikke at spille padel hos os.

 • Helt nye baner

 • 11 meter til loftet

 • World Padel Tour padelbaner

 • Lounge-område med butik

 • Arrangementer og turneringer

Om Padel Lounge i Aarhus

Skal du spille padel i Aarhus? Så er Padel Lounge Aarhus det helt rigtige valg. Vi holder til på Graham Bells Vej 23B, så der er nem adgang, uanset om du cykler eller går – og tager du bilen, kan du parkere gratis lige foran døren til centeret. Du skal derfor ikke bekymre dig om parkeringsudgifter, når du spiller padel hos os.

Vi har åbent mellem 06:00 og 24:00 på alle ugens dage, og priserne for baneleje varierer afhængigt af, hvornår på dagen du spiller padel. Det er billigst i dagtimerne, hvor der ikke er lige så stor rift om banerne. Du kan derfor spare penge på at spille padel i Aarhus, hvis du vælger at spille midt på dagen, hvor de fleste er på arbejde.

Vi arbejder aktivt for at udbrede padel, så endnu flere kan få glæde af sportsgrenen, der i forvejen er den hurtigstvoksende i verden. Vores mission har fra starten været at etablere det bedste padel center i Aarhus. Det er vi nået i mål med, synes vi selv – og du er selvfølgelig mere end velkommen til at komme og prøve det på egen hånd.

Stedet bliver drevet på baggrund af højt engagement og seriøsitet. Padel Lounge Aarhus henvender sig til alle – både begyndere og øvede, mænd og kvinder, unge og gamle samt alt derimellem. Hos os kan du spille padel i moderne, industrielle og hyggelige rammer, uanset hvor meget erfaring du har med sporten.

Vores priser starter fra kr. 99,- per time og op til kr. 290,- per time afhængig af dag og tidspunkt.

Prisen på en padelbane i en time afhænger af hvilken dag og i hvilket tidsrum du booker din bane. Grundet travlhed i nogle perioder og tomme baner i andre, har vi valgt at have forskellige priser.

Du kan finde priserne længere nede på siden her.

Nej, Padel Lounge sælger ikke udstyr, hverken i vores padel centre eller online, dog kan du købe professionelle padel bolde i vores købsautomat som leveres af padel-mærket HEAD.

Selvom vi ikke sælger padel udstyr selv, så har vi selvfølgelig et stærkt og godt samarbejde med Padelshoppen som sælger padel bat, bolde, sko, taske, tøj og tilbehør.

Gå til Padelshoppen.com og shop dit padel udstyr.

Vores åbningstider er 06:00 – 24:00 alle årets dage, helt enkelt.

Padel Lounge i Aarhus tilbyder bl.a. følgende faciliteter:

 • 4 helt nye double-baner og 1 single-bane
 • 11 meter til loftet
 • Baner, lys og underlag er det samme som der anvendes ved World Padel Tour
 • Vi afholder løbende arrangementer og turneringer
 • Stort og hyggeligt loungeområde
 • Bat og bolde er inkluderet i lejen

Åbningstider

06:00 – 24:00 alle dage

Adresse

Graham Bells Vej 23B

Telefon

(+45) 93 93 01 41

GreenDots Leje af padelbaner

Priser på padel i Aarhus

Bats og bolde ligger klar til gratis udlån ved banerne

Double padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

Single padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

GreenDots Salg af padel udstyr

Køb professionelt padel udstyr

Padel Lounge forhandler og sælger ikke padel udstyr, dog har vi i alle vores padel centre opsat købsautoamter hvor du kan købe professionelle padel bolde fra det velkendte mærke HEAD.

I alle vores padel centre har vi også gratis padel bat og bolde til alle spillere, så du slipper for at investere i padel udstyr for at spille padel tennis.

Selvom vi ikke selv sælger padel udstyr i Aarhus eller online, så har vi et stærkt og godt samarbejde med padel-forhandleren Padelshoppen.com som er Danmarks største padel webshop. Her kan du finde alt det padel udstyr du skulle have brug for og til billige penge.

Når du køber padel udstyr hos Padelshoppen.com gennem Padel Lounge, modtager vi en provision for salget og du støtter dermed vores center når du handler gennem os.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alt det padel udstyr der findes, derfor har vi udvalgt padel udstyr som vi anbefaler og er fra en verdensklasses producent.

GreenDots For virksomheder, foreninger og skoler

Gratis padel i Aarhus

Padel Lounge i Aarhus byder alle virksomheder, foreninger og skoler velkommen til 1 times gratis padel, dette er en rig mulighed for jer som ønsker at lave teambuilding eller skabe et socialt og sjovt arrangement med et lavt budget.

GreenDots Galleri

Billeder fra vores padel center i Aarhus

Danmarks hyggeligste padel center ligger i Aarhus

Alle er velkomne hos Padel Lounge i Aarhus. Vi har brugt både tid og kræfter på at skabe et padel center, hvor det ikke alene er sportsgrenen, som er i centrum, men også det samvær og interessefællesskab, som knytter sig til den – og det afspejler sig i måden, vi har indrettet vores padel center på.

Hos os skal det være hyggeligt at opholde sig både før og efter kampen, og det er dét, der ligger til grund for vores navn, Padel Lounge. Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af en hyggelig stemning, som giver dig lyst til at være her i mange timer ad gangen, og det skal du være velkommen til.

Hvis tørsten eller sulten melder sig, kan du nyde dine egne mad- og drikkevarer i vores hyggelige loungeområde. Der er også automater, hvor du kan købe forskellige læskedrikke som eksempelvis Vitamin Well, STATE eller vores helt egen Padel Lounge-vand, der er perfekt, når tørsten skal slukkes efter en intens padelkamp.

Der bliver løbende afholdt forskellige turneringer og arrangementer, som du kan deltage i – og du kan også booke baner som forening, virksomhed eller organisation. Vi opfordrer til, at du følger vores lokale Facebook-side, hvis du vil have information omkring kommende arrangementer og turneringer.

Booking af padelbane hos Padel Lounge Aarhus

Drømmer du om at prøve kræfter med at spille padel tennis i Aarhus? Så er det heldigvis en sportsgren, som er utroligt nem at gå til – og vælger du at spille padel tennis hos Padel Lounge i Aarhus, bliver det endnu nemmere. Du skal blot oprette en bruger, booke en bane og møde op et par minutter inden kampstart.

Har du ikke prøvet padel tennis før? Intet problem. Der ingen grund til at investere i udstyr, før du har fundet ud af, om det er noget for dig. Derfor finder du både bat og bold ved banerne, som du kan låne kvit og frit, når bare du booker en bane. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Hvis du vil booke en bane, skal du blot klikke på ‘Book bane’ i menuen, så får du vist en oversigt over de ledige baner. Her kan du samtidig se priserne på de enkelte baner, og du vælger selv, om du vil spille morgen, middag eller aften. Nemmere bliver det ikke at komme i gang med at spille padel i Aarhus.

Hos Padel Lounge i Aarhus har vi alle nødvendige faciliteter

Du får alle de faciliteter, som du har brug for, når du vælger at spille padel hos Padel Lounge i Aarhus. Siden vi startede vores første padel center, har missionen været at udbrede padelsporten ved at gøre den så tilgængelig som muligt. Derfor har vi gjort meget ud af indretningen af vores center, så det er nemt at gå til for alle.

Hos Padel Lounge i Aarhus får du blandt andet følgende faciliteter:

 • Gratis parkering: Padel Lounge i Aarhus er placeret i Aarhus Nord, som ikke er så langt fra midtbyen. Vælger du at køre hertil i bil, kan du parkere gratis foran centeret, så du ikke skal bekymre dig om dyre p-udgifter.
 • Udlån af bats og bolde: Har du ikke dit eget padeludstyr, er der ingen grund til at fortvivle. Både bats og bolde følger nemlig med i lejen, men du kan selvfølgelig også medbringe dit eget udstyr, hvis du hellere vil det.
 • Omklædningsrum: Du kan klæde om i vores omklædningsvogn med individuelle omklædningskabiner, som er beliggende uden for centeret. Her kan du gå i bad efter kampen, benytte toilettet eller drikke vand.
 • Glemmekasse: Har du glemt noget, da du besøgte Padel Lounge i Aarhus, så er der god mulighed for, at du kan finde det i vores glemmekasse, som er placeret ved indgangen. Du kan hente dine glemte sager i vores åbningstider.
 • Intuitiv booking: Det er nemt at booke baner, og du kan se både priser og ledige tider ved at klikke her og vælge ‘Aarhus’. Lyset tænder sig selv et par minutter inden din tid, så det eneste, du skal gøre, er at møde op og spille padel.
 • Topmoderne baner: Hos os er kun det bedste godt nok. Baner, lys og underlag er det samme, som der bliver brugt ved Word Padel Tour – og vi sørger naturligvis for at vedligeholde alle faciliteter, så det hele tiden fremstår moderne.

Hvis du vil spille padel i Aarhus, skal du blot booke en bane, møde op og gå i gang. Som nævnt, er bats og bolde inkluderet i lejen, og du behøver derfor ikke engang at medbringe dit eget udstyr, hvis du endnu er i tvivl om, hvorvidt padel er noget for dig. Ønsker du at købe dit eget udstyr, kan du få rabat hos Padelspecialist.dk. Læs mere her.

Padel tennis er for alle

Padel tennis er den hurtigstvoksende sportsgren i verden, og i Danmark har vi i dén grad også taget sporten til os. For ganske få år siden var der ikke mange, som kendte til padel tennis. Den første padelbane i Danmark blev etableret i 2007, og i dag er padel tennis blandt de absolut mest populære sportsgrene herhjemme.

Den store popularitet skyldes ikke mindst, at det er en sportsgren, som er nem at gå til for de fleste. Padel stiller ikke så store krav til hverken kondition, alder eller tekniske færdigheder som lignende sportsgrene, og det er derfor nemt at komme i gang med padel tennis, uanset hvilken aldersgruppe du befinder dig i.

Samtidig er spillet forholdsvist simpelt, selvom det er en kombination af mere krævende bat- og ketjsersportsgrene. Eksempelvis er de tekniske krav langt lavere end både tennis, badminton og squash, da banen er væsentligt mindre – og det betyder, at et dårlig knæ ikke begrænser dig på samme måde, som hvis du spillede tennis.

Hvordan spiller man padel?

Som udgangspunkt spiller man padel tennis som double, hvor to personer dyster mod to personer. Det er dog også muligt at spille padel som single – altså, hvor to spillere dyster mod hinanden. Spillet foregår i al sin enkelhed ved, at bolden skal spilles over nettet, der befinder sig mellem de to banehalvdele, og man må gerne bruge banderne.

Man spiller padel med et særligt padelbat, som i modsætning til en ketsjer har en hård overflade. Banderne på banen gør, at duellerne kan være svære at afslutte, så spillet går ikke lige så hurtigt død som tennis, selvom man ikke har erfaring med sporten. Dermed er sporten utroligt nem at lære for nybegyndere, da man kan få et spil i gang uden erfaring.

Selve padelbanen måler 10×20 meter og består af et underlag af kunstgræs og sand samt rammekonstruktion af glas og et trådnet. Boldene, der bliver anvendt i spillet, minder om tennisbolde, men alligevel er der forskel, da padelbolde er væsentligt blødere. Det er en fordel, da det betyder, at der ikke er lige så meget tempo i spillet.

Book en bane og kom i gang med padel i Aarhus

Vil du prøve kræfter med padel tennis, eller leder du bare efter et padel center, hvor du kan spille padel i Aarhus? Uanset dit niveau, så er Padel Lounge i Aarhus det helt rigtige valg. Klik her, find en ledig tid og book en bane – så skal du blot møde op på dagen og gå i gang med at svinge battet.