GreenDots Hvad vi tilbyder

Padel i Herning

Drømmer du om at spille padel i Herning? Så er det heldigvis utroligt nemt at komme i gang, uanset om du er begynder eller øvet. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en bruger, finde en ledig bane, booke den og møde op et par minutter, før din tid starter. Både bat og bolde er inkluderet i lejen, men du kan også medbringe dit eget udstyr.

Du klikker blot på ‘Book bane’ i menuen her på siden, hvorefter du kan se en oversigt over ledige baner. Når du finder en ledig bane, opretter du en bruger ved at indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter du kan booke den. Efterfølgende modtager du en mail med en kode til døren, som du skal bruge for at komme ind. Nemt og simpelt.

Du kan finde oplysninger omkring pris ud for de ledige baner og tidspunkter. Det er billigst at spille padeltennis i Herning om morgenen, formiddagen og aftenen, hvor der er færrest mennesker. Vi har åbent fra 06:00 til 24:00 på alle ugens dage, så du vælger selv, om du vil spille om morgenen, formiddagen, eftermiddagen eller aftenen.

 • Nye faciliteter

 • 4 double- og 1 single padelbane

 • World Padel Tour padelbaner

 • Lounge-område med butik

 • Arrangementer og turneringer

Om Padel Lounge i Herning

Padel Lounge Herning er det første og eneste padelcenter i Herning. Vi er beliggende på Godsbanevej 5, som er blevet omdannet til et padelcenter med baner af absolut topkvalitet. Beliggenheden ved siden af banegården gør, at det er nemt at komme til og fra centeret – og vi tilbyder gratis parkering lige foran døren.

Hos Padel Lounge i Herning kan du spille padeltennis i rå og industrielle rammer, og vi har åbent mellem 06:00 og 24:00 alle ugens dage. Vores mål med at etablere Padel Lounge i Herning har fra starten været at udbrede sportsgrenen ved at skabe det absolut bedste og hyggeligste padelcenter i hele Midtjylland.

Padel Lounge i Herning tilbyder bl.a. følgende faciliteter:

 • 4 double-baner og 1 single-bane
 • Baner, lys og underlag er det samme som der anvendes ved World Padel Tour
 • Vi afholder løbende arrangementer og turneringer
 • Stort og hyggeligt loungeområde
 • Bat og bolde er inkluderet i lejen

Vi driver Padel Lounge Herning med et højt engagement og seriøsitet – og dét afspejler sig i faciliteterne. Vores padelcenter henvender sig til både begyndere, øvede, unge, gamle, mænd, kvinder og alt derimellem. Hos os kan du spille padel i topmoderne rammer, ligesom du kan møde andre, der også brænder for sporten.

Vores priser starter fra kr. 99,- per time og op til kr. 290,- per time afhængig af dag og tidspunkt.

Prisen på en padelbane i en time afhænger af hvilken dag og i hvilket tidsrum du booker din bane. Grundet travlhed i nogle perioder og tomme baner i andre, har vi valgt at have forskellige priser.

Du kan finde priserne længere nede på siden her.

Nej, Padel Lounge sælger ikke padel udstyr, hverken i vores padel centre eller online, dog kan du købe professionelle padel bolde i vores købsautomat som leveres af padel-mærket HEAD.

Selvom vi ikke sælger padel udstyr selv, så har vi selvfølgelig et stærkt og godt samarbejde med Padelshoppen som sælger padel bat, bolde, sko, taske, tøj og tilbehør.

Gå til Padelshoppen.com og shop dit padel udstyr.

Vores åbningstider er 06:00 – 24:00 alle årets dage, helt enkelt. Læs mere om Padel Lounge og vores åbningstider eller se priser på padel tennis her.

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte os på [email protected] eller finde flere nyttige kontaktoplysninger her.

Du modtager en mail med en kode til døren på din registrerede mailadresse. Har du ikke modtaget mailen kan du altid gå ind på din profil på padellounge.halbooking.dk, kik på dit navn øverst i højre hjørne af skærmen, klik derefter på “Dine bookinger” – Her står din adgangskode til døren.

Åbningstider

06:00 – 24:00 alle dage

Adresse

Godsbanevej 5

Telefon

(+45) 93 93 01 41

GreenDots Leje af padelbaner

Priser på padel i Herning

Bats og bolde ligger klar til gratis udlån ved banerne

Double padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

Single padelbane

Mandag – torsdag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 17:00 Kr. 240,-
Kl. 17:00 – 22:00 Kr. 290,-
Kl. 22:00 – 24:00 Kr. 120,-
Fredag Pris per time
Kl. 06:00 – 15:00 Kr. 99,-
Kl. 15:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-
Lørdag & søndag Pris per time
Kl. 06:00 – 18:00 Kr. 199,-
Kl. 18:00 – 24:00 Kr. 120,-

GreenDots Salg af padel udstyr

Køb professionelt padel udstyr

Padel Lounge forhandler og sælger ikke padel udstyr, dog har vi i alle vores padel centre opsat købsautoamter hvor du kan købe professionelle padel bolde fra det velkendte mærke HEAD.

I alle vores padel centre har vi også gratis padel bat og bolde til alle spillere, så du slipper for at investere i padel udstyr for at spille padel tennis.

Selvom vi ikke selv sælger padel udstyr i Aarhus eller online, så har vi et stærkt og godt samarbejde med padel-forhandleren Padelshoppen.com som er Danmarks største padel webshop. Her kan du finde alt det padel udstyr du skulle have brug for og til billige penge.

Når du køber padel udstyr hos Padelshoppen.com gennem Padel Lounge, modtager vi en provision for salget og du støtter dermed vores center når du handler gennem os.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alt det padel udstyr der findes, derfor har vi udvalgt padel udstyr som vi anbefaler og er fra en verdensklasses producent.

GreenDots For virksomheder, foreninger og skoler

Gratis padel i Herning

Padel Lounge i Herning byder alle lokale virksomheder, foreninger og skoler velkommen til 1 times gratis padel, dette er en rig mulighed for jer som ønsker at lave teambuilding eller skabe et socialt og sjovt arrangement med et lavt budget.

GreenDots Galleri

Billeder fra vores padel center i Aarhus

Hyggeligt padel center i centrum af Herning

Padel Lounge i Herning er et sted, hvor alle er velkomne. Vi har investeret tid og kræfter i at skabe et padelcenter, hvor der først og fremmest er fokus på sporten, men også hvor det er hyggeligt at opholde sig før og efter kampen. Det er netop den stemning, vi forsøger at understrege med vores navn, Padel Lounge.

Du må derfor også gerne medbringe mad og drikkevarer, som du kan nyde i den hyggelige, hjemmelavede lounge, som du finder i centeret. Har du ikke husket drikkevarer, eller melder tørsten sig pludselig, kan du købe forskellige læskedrikke i vores automater – eksempelvis STATE, Vitamin Well eller vores helt egen Padel Lounge-vand.

Vi afholder løbende arrangementer og turneringer, som du kan finde mere information om ved at følge vores Facebook-side. Den finder du her. Det er også muligt at booke bane som forening, virksomhed eller organisation. Hos os er der plads til alle, som har lyst til at prøve kræfter med padeltennis i Herning.

Padel center i Herning med alle faciliteter, du har brug for

Hos Padel Lounge Herning har vi alle de faciliteter, du har brug for, uanset om du er begynder eller erfaren spiller. Vores mission er at udbrede padelsporten, og det gør vi ved at gøre den så tilgængelig som overhovedet muligt – og derfor har vi gjort meget ud af at indrette vores center, så det er nemt at gå til for alle

Vi tilbyder bl.a. følgende faciliteter:

 • Gratis parkering: Padel Lounge i Herning er placeret lige ved banegården, hvilket gør det nemt at komme til og fra centeret, uanset om du kommer med bus, cykel eller bil. Du kan parkere gratis foran centeret, hvis du kommer i bil.
 • Bats og bolde inkluderet i lejen: Du kan låne bats og bolde gratis. De ligger klar ved de enkelte baner, så du behøver ikke at medbringe dit eget udstyr, medmindre du foretrækker det.
 • Omklædningsrum: Du kan klæde om uden for centeret i vores omklædningsvogn, hvor du samtidig kan gå i bad, benytte toilettet eller drikke vand efter kampen. Du har desuden din omklædningskabine helt for dig selv.
 • Nem booking: Du kan se ledige tider og booke baner her. Lyset tænder af sig selv, når du ankommer til banen – og det slukker igen, når du efterlader banen. Det eneste, du skal gøre, er at møde op og spille padel.
 • Glemmekasse: Har du glemt noget hos Padel Lounge i Herning, har vi en glemmekasse, hvor vi opbevarer glemte sager. Den er placeret ved indgangen til centret, og du kan komme til den i vores åbningstider.

Det eneste, du skal gøre, hvis du vil i gang med at spille padel i Herning, er at booke en bane, møde op og svinge battet. Du behøver ikke engang at medbringe dit eget udstyr, hvilket er en fordel, hvis du blot vil prøve, om padel er noget er for dig. Ønsker du at købe dit eget udstyr, har vi et samarbejde med Padelspecialist.dk. Læs mere her.

Padel tennis er for alle

Padeltennis er en sport, som de seneste år har opnået en høj popularitet over hele verden. Faktisk er det den hurtigst voksende sportsgren overhovedet. Den første padelbane kom til Danmark i 2007, og siden er det gået stærkt. I dag er padel nemlig en af de mest udbredte sportsgrene herhjemme.

For bare få år siden var der derfor ikke mange, der kendte til padel. Populariteten skyldes blandt andet, at padel er en utroligt tilgængelig sportsgren. Den stiller ikke lige så store krav til din kondition, fysiske tilstand og tekniske formåen som lignende sportsgrene, og den er derfor nem at komme i gang med for alle køn og aldersgrupper.

Selve spillet er desuden relativt simpelt, da det kombinerer alle de bedste ting fra forskellige andre ketsjer- og batsportsgrene. Sportens krav til teknik er langt lavere end det er tilfældet med tennis, squash og badminton. Samtidig er banen væsentligt mindre, hvilket betyder, at padel også er ideelt for dig, der eksempelvis døjer med et dårlig knæ.

Hvordan spiller man padel?

Padel er en sportsgren, der som udgangspunkt bliver spillet som double – altså, hvor to personer dyster mod to personer. Den kan dog også spilles single. Sporten er en slags kombination af tennis og squash, da man skal spille bolden over nettet, som er placeret i midten af banen, og man må gerne bruge banderne, når man skyder til bolden.

En padelbane måler 10×20 meter, og den består af en rammekonstruktion af glas samt trådnet og et underlag af kunstgræs og sand. De bolde, der bliver anvendt til padel, minder på mange måder om tennisbolde, men der er den forskel, at padelbolde er blødere, hvilket gør spillet mindre teknisk.

Samtidig spiller man med et bat, der har en hård overflade, frem for en ketsjer, som består af strenge. Banderne på banen gør, at det er svært at afslutte duellerne, så det er muligt at spille padel, selvom man ikke har de store tekniske færdigheder. Det er dermed en sportsgren, som er utroligt nem at lære.

Kom i gang med at spille padel tennis i Herning

Alle kan komme i gang med at spille padel hos vores padelcenter i Herning. Padeltennis er en utroligt begyndervenlig sport, som sætter nogle rammer, der gør det muligt for alle at være med – uanset om du er nybegynder, øvet, ung eller gammel, kan du komme til at opleve følelsen af at slå et vinderslag.

Omkring banen er der en væg af glas samt et trådhegn, der sørger for, at du ikke skal forlade banen i tide og utide for at hente en vildfaren bold, der er røget ud, hvilket betyder, at spillet ikke sættes på pause. Samtidig har bolden et langt mindre tryk end en tennisbold, hvilket gør det til en mere langsommelig sport.

Derfor kan du nå at reagere, når bolden flyver gennem luften eller rammer glasvæggen. Battet er stort og let, og dine chancer for at ramme bolden er derfor høj, uanset hvilket niveau du er på. Det betyder også, at der er langt mindre risiko for, at du kommer til at beskadige dit håndled, når du slår til bolden.

Alt i alt er padel-tennis en sportsgren, som er utroligt nem at lære, når først du har spillet et par gange. Det er ikke en sportsgren, som stiller de store krav til dine tekniske færdigheder, hvorfor det tager kortere tid, før du bliver god til sporten. Book en bane i dag og kom i gang med at spille padel i Herning.